onsdag 15 april 2009

Urdrucken kommentar överflödig


Jag jobbar urdrucket hårt för att få igång maskineriet så det går att lägga in kommentarer på mina urdruckna inlägg! Det är några stycken som önskar det, så någon gång under närmaste åren kommer det kanske fungera.
Annars börjar det bli urdrucket töntigt nu med foppas eventuella forsatta karriär som hockeyspelare. Det är synd men han borde inse fakta och att akilleshälen foten är urdrucket kass, så du får hitta på något annat med alla dina miljoner.
Chelsea- Liverpool igår kväll var en urdrucket bra fotbollsmatch om man gillar mål, och det är väl det fotboll går ut på. Men båda målvakterna var urdrucket virriga för att tillhöra den absoluta eliten, hade de firat påsk för mycket kanske? Det blir 20 urdrucket sköna vårgrader för denna tillställning.
Här följer två urdrucket roliga historier som jag skrattat åt i snart ett dygn...hoho

1. Bonden var sugen på att köpa en upp blåsbar Barbara men var för blyg för att göra det själv. En dag frågade han brevbäraren om han inte kunde göra det. Han köpte dockan men tänkte att varför inte prova den själv först.
Dockan fick sig en rejäl omgång innan han lämnade den till boden dagen efter.
Bonden blev jätteglad och tackade så mycket. Efter ett par veckor träffas de igen och brevbäraren frågar om han var nöjd med dockan.
Bonden svarar:
-Jag är jättenöjd. Det är otroligt hur verklighetstrogna de kan göra dem nu för tiden, jag har redan fått en könssjukdom!

2. Tolv blivande präster stod inför det sista avgörande testet.
Nakna stod de på rad med en ung , storbystad, enormt sexig modell framför sig. Alla kandidater hade fått en liten bjällra fäst runt snorren. Provet bestod av att modellen nu skulle dansa framför männen och för att bevisa att man var fri från syndiga tankar fick bjällran inte höras. Hon började dansa och inget hördes. Hon dansade sexigt förbi dem en efter en men det förblev tyst, men när hon kom till den sista hördes först en liten ringning som blev skarpare och skarpare till det plingade så mycket att bjällran föll till marken. Mannen blev generad och böjde sig snabbt framåt för att plocka upp bjällran. Då började de andra elva ringa.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar