torsdag 23 april 2009

Hjälp jag är med i en urdrucken Japansk TV-show


Själva programmet är faktiskt lite underhållande för det finns en del skönt urdruckna människor med som Dogge, Regina, Barnane och kanske Idol-vinnaren från förra året. Men resten av deltagarna är rätt anonymt tråkiga och främst Johannes "Joker " Brost suger ju totalt. Vilken looser som försöker få några extra timmar i TV-rutan Vad har denna Brost gjort för något för att förtjäna B-kändis status, här är vad jag kmmer på:
1. Spelat den urdruckne "Joker" i tv-serien Rederiet på -90 talet, där han hade för stora glasögon. Han fick sen kicken från denna serie, tror jag.
2. Var med som skurk i någon urdrucken Jönsson-ligan film på -80 talet där han inte sa något men gjorde det enda han verkar vara bra på, röra huvudet fram och tillbaka och se ut som en idiot.
3. Han och Per Morberg var ute och fiskade i något fiskeprogram för något år sedan. Johannes fick ingen eller en liten fisk och stod mest och drack öl och rörde huvudet fram och tillbaka.
3. Han var med i detta urdruckna program och alla andra deltagarna utom Barnane verkade urdrucket nöjda att denna "Joker" i leken åkte ur och fick entra ap-buren hem till svea rike. Det sista vi såg av honom var att han satt i ap-buren och rörde huvudet fram och tillbaka. Nog om denna looser.

Dogge Doggelito Da man och hans skönt urdruckna rap i slutet på programmet när han glider in på Reginas hotellrummet med en bira i handen med sin sköna Botkyrka-slang, där har vi en säker urdrucken lirare!
Hellre 5 "Dogge" på deken, än 1 "Joker" i leken

1 kommentar:

  1. Men J "jokern" Brost är väl inte sämst ??? vad har Marie "hänpattar" Picasso (eller heter hon Karlsson) för rätt att vara med ??? där snackar vi Urdrucken 15-minutes of fame... inget mer =)

    Ha det gott

    SvaraRadera