onsdag 29 april 2009

Rödluvan och den urdruckna vargen


Det var en gång en flicka som hette rödluvan. Hon var på väg hem till sin mormor då hon plötsligt såg en urdrucken varg sitta i diket. Han grimaserade som om han ansträngde sig rejält.
-Vilka urdrucket stora öron du har,sa rödluvan.
Vargen tittade förskräckt på henne och sprang iväg. Vad tog det åt honom?,tänkte rödluvan och fortsatte gå. Senare så såg hon den urdruckna vargen sitta bakom en buske och han grimaserade då också.
-Vilka urdrucket stora ögon du har,sa rödluvan och samma sak hände igen. Han sprang iväg med en skrämd blick och rödluvan fortsatte mot sin mormors stuga.
Efter ett tag såg hon vargen igen,sittandes bakom en sten.
-Vilka urdrucket stora tänder du har,sa rödluvan.
Då ilsknade vargen till och sa:
-Det var då själva fan, kan man inte få sitta och skita ifred.....!

Nu till den hett urdruckna debatten om vargen är farlig eller inte farlig för invånarna i Dalarnas mindre orter. Det måste ju finnas något annat problem i världen som är viktigare och större än ett par gråa skabbrävar som springer omkring i skogen och är rädda för urdruckna jägare och sugna på övergödda bärplockare?
När det handlar om andra saker ( förutom LIF) är det max 10 inlägg men så fort det någon har sett en "varg i vardagsrummet" så drar det iväg och kan bli flera hundra urdruckna inlägg från de båda lägren. Inläggen berikas med urdruckna signaturer som: Stora Stygga Vargen, per i skogen, Jägaren, Avestamuppen, Prickskytt, Varghatare, Vargvän, Mas och naturvän. Dessa och massa andra författare som är vänner/ovänner med gråben blir så heta att de till och med går in med rena dödshot och liknade i sina urdruckna inlägg, vilket kanske inte är så smart med tanke på IPRED-lagen. Ingen är ju anonym på nätet så Säpo, FRA vet i vilka stugor ni sitter och ruvar på era urdrucket anonyma inlägg.
Och kom ihåg om ni träffar på en urdrucken björn i skogen ska ni ligga stilla och spela död....?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar