lördag 28 mars 2009

10 urdrucknaste elitseriespelarna genom tiderna


10. Grisen Jämtin måste vara en av de mest urdruckna och överskattade spelaren någonsin. Han åkte över tilll NHL men platsade inte ens i farmarligan. En sekvens jag kommer ihåg är när Zendo Chara 2.13 cm (FBK) använde honom som en "dammvippa" efter att Jämtin skulle spela tuffing ( nöff nöff).
9. Pappas ponke Mikael Simons i före detta elitserie laget Mora hade aldrig kunnat tjäna pengar på sin hobby om det inte var för att Stor-Simons styrde med urdrucken järnhand i föreningen.

8. Nämner man namnet Olof Sundström i Leksand så minns alla bara en riktigt urdrucken sopa till målvakt som älskade att ta av sig hjälmen och fixa backslicket. När Olow stod var det en pina att se Leksand. Varje gång någon motståndare höjde klubban för att skjuta blev man livrädd och det spelade ingen roll om skotten kom från motståndarnas försvarszon!!

7.Jussi Lepistö som spelade i Leksand 85/86 var inte direkt stabil på sina grillor om man utrycker sig urdrucket snällt.

6. Tord Engdahl, lagkapten i Vilda Väsby tog sig upp i Elitserien säsongen 1986/87 mot alla odds. Väl där tog de rekord i lite poäng med 3 urdruckna pinnar.

5. Hans-Rickard Andersson, Vilda Väsby.

4. Peter Wallén Vilda, Väsby.

3. Stefan Sandin, Vilda Väsby.

2. Mats Poppler och resten av Vilda Väsbys boys.

1. Urdruckanst av de alla! Jardemyr med artistnamnet "jardan" fick inte sitt genonbrott i ES direkt.Han kunde inte åka skridskor, var lättare att runda än en fastfrusen kona, var konstant utvisad och skottet var så dåligt att både mot/med-spelarna trodde han passade när han viftade till. Han fick inget nytt kontrakt med Leksands IF säsongen efter och stället flyttade han hem till Uppsala och skrev på för division 1-klubben Uppsala Hockey. Och Jardemyr var även Uppsalas mest utvisade spelare med sina 49 min på fem matcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar